4.5 Onze klanten zijn tevreden
Dump SMART.

Dump SMART.

Duwen en trekken om bijvoorbeeld een afvalbak uit een parkeergarage te halen is geen prettige klus, zeker niet als ze vol zijn.

Afval beheren in een parkeergarage kan een uitdagende taak zijn. Afvalcontainers worden vaak op strategische locaties geplaatst om ervoor te zorgen dat gebruikers van garages, kantoren of flats hun afval gemakkelijk kwijt kunnen. Maar het verplaatsen van deze containers kan soms lastig zijn, vooral als ze vol zijn.

Het duwen en trekken van een volle bak kan fysiek zwaar zijn. Het gewicht van het afval in combinatie met de grootte van de container maakt het moeilijk om deze met gemak te verplaatsen. Bovendien kan het manoeuvreren door smalle gangpaden en bochten in de parkeergarage het proces nog ingewikkelder maken.

Om deze problemen aan te pakken, is het belangrijk om te investeren in geschikte apparatuur en technieken voor afvalverwerking in parkeergarages. Afvalcontainers hebben wielen en Towanytrolley heeft de trekhulpen om deze wielen te laten rollen.

De H-400 met ECC13       

De H-400 is krachtig, zeer wendbaar en compact. In combinatie met de EVC1100-L kun je één of meer 1100-liter containers koppelen en moeiteloos verplaatsen. Als er een lift in de route zit, is de H-400 vaak de beste oplossing door zijn compacte constructie.

 

De HT-400 XL Kliko-mover Kliko-mover

Moeiteloos tot 2 kliko's verplaatsen over langere afstanden? Opruimen op een grotere locatie? De HT-400 XL Kliko-mover is je partner! Er is ruimte voor twee standaard 240-liter containers, die moeiteloos op en af het laadplatform kunnen worden gereden. Voor langere afstanden kan de HT-400 XL Kliko-mover worden uitgerust met een opstapplatform.

De E-Nova                   E-Nova

Meerdere zware afvalcontainers slepen? Op zoek naar wat comfort? Veiligheid en zichtbaarheid tijdens het rijden? De E-Nova biedt het allemaal. Deze krachtige, comfortabele zitmaaier heeft geen moeite met het trekken van meerdere zware afvalcontainers van 1100 of 1700 liter.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe onze voertuigen kunnen worden ingezet bij afvalverwerking. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat medewerkers die verantwoordelijk zijn voor afvalbeheer in parkeergarages goed getraind zijn in veilige en efficiënte procedures. Ze moeten weten hoe ze de juiste apparatuur moeten gebruiken en op de hoogte zijn van alle relevante gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Als je verantwoordelijk bent voor het beheer van een parkeergarage, neem dan de tijd om je huidige procedures en apparatuur te evalueren. Overweeg of er ruimte is voor verbetering en implementeer de nodige veranderingen om het duwen en trekken van afvalbakken minder stressvol te maken. Het zal niet alleen de werkomstandigheden van uw werknemers verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving voor parkeerders.

Met meer gemak trekt U een afvalbak !